VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОБЩИНА ДОБРИЧ ОРГАНИЗИРА УЧЕНИЧЕСКИ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ

Футбол

На 29 и 30 септември Община Добрич, Областен съвет на Български футболен съюз и Сдружение „Училищен спорт, туризъм и младежки дейности” организират Общински ученически турнир по футбол за момчета от III и IV клас.


Спортната инициатива ще се проведе на новото игрище в СК „Добротица” с начален час 09,00 ч. за двата дни.
Седем училищни отбори заявиха своето желание и готовност за участие в турнира. Това са ОУ „Стефан Караджа”, ОУ „Н. Й. Вапцаров”,СОУ „Димитър Талев”, СОУ „П. Р. Славейков”, СОУ „Дора Габе”, СОУ „Любен Каравелов”, ХГ „Св. Св. Кирил и Методий”.
Малките футболисти ще имат възможността да се съревновават и покажат уменията си в спортната надпревара. По време на закриването на турнира на 30.09.2011 г. от 14 00 ч. училищните отбори участвали в спортната провява ще бъдат отличени с купи, медали, грамоти, футболни топки и лакомства.
Другата спортна инициатива по повод 25 септември е Лекоатлетически пробег, който ще се проведе на 02.10.2011 г. (неделя). Пробегът с участието на ученици ще започне в 12, 30 ч. на площад „Демокрация” (до Фонтана). Учениците - участници, разпределени в четири възрастови групи ще пробягат обиколка с дължина 900 м. по определен маршрут в централната част на града. Класиралите се ще получат медали от І – ІІІ място във всяка възрастова група, индивидуални грамоти от I – VI място във всяка възрастова група, отборни купи от І – ІІІ място за училищни отбори.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter