VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ОСВОБОДИ НИКОЛАЙ ИЛИЕВ И ЯВОР КОЛЕВ

Футбол

Една седмица преди началото на първенството ръководството на Добруджа освободи двама от най-опитните си играчи - защитника Николай Илиев и халфа Явор Колев. Двамата са имали разговор с президента на клуба Валентин Василев, а по-късно са били информирани от старши треньора Иван Атанасов, че са освободени от тима.


"Моето желание беше всички момчета, с които водехме предсезонната подготовка, да останат в отбора. Аз не съм присъствал на разговора на Явор Колев и Николай Илиев с президента на клуба, затова не мога да назова конкретно причините за освобождаването им", заяви Иван Атанасов. Той каза, че е дошъл в Добрич с ясна цел - да създаде отбор, който незабавно да се завърне в "Б" група и да бъде фактор в професионалния ни футбол.
Що се отнася до новопривлечените състезатели, старши треньорът сподели, че е работил с тях и преди, отлично познава качествата им и е сигурен, че ще помогнат много на Добруджа. Припомняме, че Иван Атанасов подсили отбора, като привлече Михаил Петров, Алек Манолов, Ивайло Димитров, Борислав Илиев, Ангел Маджиров, Мирослав Будинов и Игнат Дамянов - все футболисти с опит в професионалния футбол.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter