VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В ДОБРУДЖА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ НАДЯВАТ

Футбол

Българската федерация по футбол все още не е обявила окончателния списък на отборите, които наесен ще играят в единната "Б" група. В края на миналата седмица бе оповестено, че отборите, които имат организационни проблеми, ще получат още няколко дни отсрочка - до 19 юни, за да се справят с изискванията на лицензионната комисия. Оказа се обаче, че по "технически причини" комисията не се е събрала във вторник и затова все още не се знае кои отбори ще играят във втория ешелон.


Тъй като няколко тима - Сливен, Черноморец (Поморие), Бдин (Видин), имат сериозни проблеми и може да не започнат първенството, се очаква състави, изпаднали във "В" група, да бъдат върнати по административен път в единната "Б" група. На това се надяват и в щаба на Добруджа. А програмата за предсезонната подготовка на тима и селекцията зависят от това, къде ще играят наесен "жълто-зелените". Новият треньор на добруджанци Иван Атанасов каза за медиите, че ако отборът играе в "Б" група, предсезонната подготовка ще започне на 2 юли, а ако добричлии са в трета дивизия, тренировките ще започнат по-късно.  

От хора, близки до футболната централа, научихме, че най-вероятно въпросът за състава на единната "Б" група няма да получи отговор преди края на европейското първенство в Полша и Украйна.          

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter