VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ИСКА ДА СИ ВЪРНЕ ДАНИЕЛ ГРАМАТИКОВ

Футбол

Футболистите на Добруджа няма да ходят на лагер в Анталия, информираха от щаба на "жълто-зелените". Президентът на клуба Валентин Василев каза за медиите, че причините за това решение не са финансови, а интересният факт, че доста отбори от "А" и "Б" група са изявили желание да играят контроли с Добруджа на новото игрище с изкуствена тревна настилка в Добрич.


При това положение тимът на Валентин Ангелов най-вероятно ще се готви при домашни условия, като ще се наблегне предимно на контролни срещи.
Междувременно научихме, че добричкият клуб иска да си върне централния защитник Даниел Граматиков, който за последно игра с екипа на Несебър в Източната "Б" група. Както е известно, бившият юношески национал направи дебюта си в професионалния футбол именно с Добруджа, а след това продължи състезателната си кариера в Черноморец (Балчик) и Лудогорец (Разград).      
Все още не се знае кои играчи ще напуснат добричкия тим по време на зимната пауза. Отбори от "А" група проявяват интерес към състезатели на Добруджа и тепърва ще стане ясно дали футболистите ще приемат направените им предложения. Става въпрос за вратаря Николай Марков и халфовете Венцислав Желев и Николай Станков.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter