VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОРГАНИЗИРАТ ОБЩИНСКИ УЧЕНИЧЕСКИ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА МОМЧЕТА

Футбол

На 1 и 2  октомври 2012 г. Община град Добрич организира Общински ученически турнир по футбол за момчета от III и IV клас, с участието на ученици от училищата. Спортната проява е по повод 72 годишнина от възвръщането на Южна Добруджа към България и се осъществява благодарение на финансовата подкрепа на Община град Добрич.


Община град Добрич, Областен съвет на Български футболен съюз и Сдружение „Училищен спорт, туризъм и младежки дейности" съвместно създадоха организация за успешното провеждане на турнира, който ще се проведе на новото игрище в СК „Добротица" с начален час 09,00 ч. за двата дни.

Осем училищни отбори заявиха своето желание и готовност за участие в турнира. Това са ОУ „Христо Ботев", ОУ „Христо Смирненски", ОУ „Йордан Йовков", ОУ „Н. Й. Вапцаров", СОУ „Димитър Талев", СОУ „П. Р. Славейков", СОУ „Дора Габе", ХГ „Св. Св. Кирил и Методий".

Малките футболисти ще имат възможността да се съревновават и покажат уменията си в спортната надпревара. По време на закриването на турнира на 02.10.2012 г. от 15 40 ч. училищните отбори участвали в спортната провява ще бъдат отличени с купи, медали, грамоти и футболни топки.


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter