VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАЛЧИК ЩЕ ИМА НОВО ФУТБОЛНО ИГРИЩЕ С ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА

Футбол

Ново футболно игрище с изкуствена трева ще има в ЖК “Балик” в Балчик за Деня на детето. Теренът ще бъде с размери 42х20 м. Подготвят се ограждението и пилоните за осветлението. Тези дни ще се излива и бетонът на самата площадка, съобщи Ивайло Боев, управител на фирмата изпълнител “Сградостроене – Варна Груп” ЕООД.


Кметът Николай Ангелов информира, че спортната площадка  се изгражда с държавно финансиране – там се инвестира общинската субсидия за капиталови разходи в размер на 100 000 лв. Ще се търси вариант как да се стопанисва обектът, като се предвижда да бъде направен график за ползване, уточни той. Ангелов добави, че спортуващите ще заплащат символична такса за играта на терена.
Предвижда се футболното игрище да стане част от голям спортен комплекс. В него ще има мини футбол, волейбол, тенис на маса, съблекалня. Ще се оформи паркова среда с детска площадка за най-малките. Големите ще могат да отдъхват след спортните занимания в заведението, което ще бъде изградено на територията на спортния комплекс.
Предстои засаждането на дръвчета на площите до бившата школа, която се намира до новоизграждащото се футболно игрище. Териториите се запръстяват от работници от общинската фирма “Благоустрояване и комунално стопанство”.

Марияна Върбанова

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter