VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВОЛЕЙБОЛНИЯТ ДОБРУДЖА 07 ЗАПОЧНА ГОДИНАТА С ДВУЧАСОВА ТРЕНИРОВКА ПО ФИТНЕС

Волейбол

Волейболистите на Добруджа 07 се събраха за първата си тренировка за 2013 година, на която присъства единствено екипът на CenterSport.org. Общо 13 души влязоха във фитнес залата в Парк хотел Изида, където заниманието придължи 2 часа и 15 мин. Треньорът Георги Петров поздрави всички състезатели за положения труд и успехите през отминалата година, които изведоха тима до лидерската позиция във Висшата лига при мъжете.


„Всички първо минаха през кантара, който точно отчете кой се е отпуснал при похапването по време на празниците. Като цяло състезателите са си в норма при килограмите и не е необходимо да топят излишни килограми с изключение на двама-трима. В късния следобед ни предстои тренировка в зала „Добротица”. Следващата седмица играем контрола с Нефтохимик в Добрич, като планирам да организираме турнир между 8 и 12 януари. В него сме поканили да се включат не само бургазлии, но и отборите на Левски, Виктория волей и Томис (Констанца)”, заяви за CenterSport.org наставникът на добруджанци Георги Петров.

Той ще организира курс за работа със статистическата програма Data Volley, която заема изключително важна и сериозна роля в съвременния волейбол. В семинара, който ще бъде два пъти седмично, се очаква да се включат мнозина от възпитаниците на клуба. Петров добави, че през пролетния дял няма да разчита на услугите на Лазар Лазаров, тъй като състезателят е поискал да се оттегли от отбора.

Снимки Александър Стоянов, CenterSport.org

Още снимки от първото занимание на тима за годината можете да видите в профила на "Център спорт" във Фейсбук - ТУК!

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter