VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРИЧЛИЯ СПЕЧЕЛИ КОЛАТА ОТ "ГОЛЯМАТА ИГРА" НА "ЕВРОФУТБОЛ"

Футбол

Участник от Добрич спечели колата от "Голямата игра" на "Еврофутбол". Името на 52-годишния щастливец е Сашо Славов. Мъжът вече е собственик на чисто ново Сузуки SX4. Лично управителят на букмейкърската къща Екатерина Михайлова извади от басейн с двуметров диаметър талона с името на Славов. Това се случи днес (06.07.2012 г.) преди обяд в шоурума на Сузуки в столицата.


„Еврофутбол” се е погрижил колата да бъде от най-високия клас на модела и да е снабдена с редица допълнителни екстри като система за електронен контрол върху пътното поведение на автомобила /TCS/, електронно стабилизираща програма /ESP/, безключово стартиране и управление, антиблокираща спирачна система с електронно разпределение на спирачното усилие /ABS-EBD/, цвят металик, климатроник, интегрирани фарове за мъгла, фабрична стерео уредба /Radio&CD-MP3/ с дистанционно управление от волана и редица други екстри.
             


Минути след определянето на победителя представител на „Еврофутбол” се свърза с него по телефона. Заварихме щастливия мъж на село, а първите му думи бяха: „Наистина ли!“. По-късно в разговора той продължи с: „Благодаря Ви много! Все още не мога да повярвам!“.

Сашо Славов е женен с една дъщеря. Въпреки че е пенсионер, работи като охранител. В момента кара 20-годишна кола. От 5-6 години играе редовно в „Еврофутбол“, като често дава фишовете на съпругата си да ги пуска. Талонът обаче, който му донесе ново возило, е пуснал сам в пункта в Добрич на бул. „3-ти март“ № 15.
 


„Голямата игра” се проведе по време на тазгодишното Европейско първенство – от 08.06. до 01.07.2012 г. В нея се включиха всички, които осъществиха залог за минимум 10 лева, в която и да е от програмите на българския букмейкър, за тиражите по време на Евро 2012. Карти с различни парични печалби на обща стойност 45 000 лева (от 10, 20 и 30 лева), както и 11 000 допълнителни награди достигнаха до своите нови притежатели в рамките на играта. След София, най-много привърженици играта набра в районите на Пловдив, Варна Плевен, Русе и Бургас.  

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter