VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТРИ ТЕНИСИСТКИ НА ИЗИДА ЩЕ УЧАСТВАТ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ELIA CUP

Тенис

Три състезателки на Изида ще участват в започващия тази седмица международен турнир по тенис за юноши и девойки до 14 години Еlia cup. На кортовете на тенис клуб Левски честта на добричкия клуб ще защитават Михаела Йорданова, Лия Пенчева и Даниел Иванова.


Квалификациите са този уикенд, а в началото на следващата седмица са срещите на сингъл и по двойки от основната схема. Турнирът е от календара на ТенисЕвропа. И трите тенисистки на Изида са под №949 в международната ранглиста в тази възраст по време на заявките за участие, с по 10 точки в актива си. При нова победа в основната схема те ще подобрят своя последен световен и национален ранкинг. У нас те са в ТОП 30 при 14-годишните.
В същото време Лия Пенчева преодоля квалификациите на държавния турнир до 16 г. в Свиленград. В първия кръг на основната схема тя отстрани с 2-0 сета Яница Пейкова, но във втората част остъпи на поставената под №8 Ира Тодориева.
За четвъртфиналите се класира Марина Христова, която от няколко години защитава цветовете на варненския Черно море Елит.  

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter