VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ С БРОНЗ В "ДАН КОЛОВ"


Добричлията Драгомир Стойчев спечели бронзов медал в кат. до 120 кг в 51-то издание на силния международен турнир по свободна борба "Дан Колов" в Пловдив. В пряк спор за отличието той победи Александър Романов от Молдова. Победителят в категорията Димитър Кумчев стана носител на златния пояс в "Дан Колов". На финала бронзовият медалист от Евро 2010 надделя с 2:0 части (2:0, 4:0) срещу монголеца Золбо Натаксурен, който спря Стойчев по пътя към заключителната схватка на тепиха.

Носител на трофея "Никола Петров" в класическата борба стана Владислав Методиев, който в първия ден на надпреварата спечели златото при 96-килограмовите. Финалът така и не завърши в категорията, след като националът ни бе ударен от турския си съперник и се оттегли със счупен нос.

Още една титли и два сребърни медала спечелиха националите ни в в последния ден на "Дан Колов" и "Никола Петров"

Владимир Дубов победи севернокорееца Рион Хак Хванг в най-интересния финал от последния ден на надпреварата. Натурализираният у нас украинец се наложи с 2:0 части (3:1, 6:0) в кат. до 60 кг на свободния стил.

При най-леките до 55 кг на класическия стил Александър Костадинов загуби драматично от молдовеца Виктор Чиобану - 1:2 части (0:1, 1:0, 0:3), след като на два пъти пропусна да хвърли съперника от добър захват в партер.

Поражение на финала пртърпя и Десислава Кънчева (48) - туш срещу световната и европейска шампионка за девойки Надежда Фьодорова (Русия).

Пълния бюлетин с резултатите от трите стила може да намерите ТУК

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter