VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СПОРТИСТ №1 НА ДОБРИЧ ЩЕ ПРЕСЛЕДВА СВОЯТА МЕЧТА ВЕЧЕ КАТО ТРЕНЬОР

Борба

„Като треньор ще продължа да преследвам мечтата си. Като състезател тя бе да участвам на олимпийски игри. Сега амбицията ми ще бъде да изведа мои състезатели до най-престижния форум“, заяви за информационна агенция „Център спорт“ Спортист №1 на Добрич за 2016 г. Драгомир Стойчев. Състезателят на Добруджански юнак обяви, че прекратява кариерата си, като се отдава изцяло на треньорската професия.


Ще бъде картотекиран за клуба, за да може, когато има възможност, във вътрешните първенства да помага на отбора си с точки, от които зависят финансиранията.
„Признанието, което получих – Спортист №1 на Добрич за 2016 г., считам, че е да дългогодишния ми труд, който съм положил и успешно съм представял родния си град по състезанията у нас и в чужбина. Тази година не бе от най-успешните ми. Станах шампион на България и първенец във втора Бундеслига. Завърших трети на квалификационния турнир за Олимпиадата и малко не ми достигна, за да участвам на Игрите в Бразилия. В последния момент румънците картотекираха Алберт Серитов, който игра финал на квалификационния турнир, а по-късно стана и бронзов медалист на Олимпиадата. Можеше да се преборя за квота, ако ми беше даден още един шанс да участвам на квалификационен турнир, но такъв не получих. Годината изпращам с участие на европейски шампионат и със задоволство на добре свършена работа“, заяви Драгомир Стойчев. „Спортът е дисциплина, отговорност и изгражда големи личности. Аз ще се стремя да науча моите възпитаници на това и ще помагам да бъдат спечелени повече деца за спорта в града и авторитета на спортното училище в Добрич да бъде на още по-високо ниво“, добави Спортист №1 на Добрич, който в понеделник ще получи своята награда. Снимка Александър Стоянов

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter