VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАГАН НЕШИЧ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ В ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ В ИЗИДА" - "АЗ ОБИЧАМ ВОЛЕЙБОЛA!”

Волейбол

Бившият селекционер на женския ни национален отбор по волейбол Драган Нешич, който е съпруг на най-успешната добричлийка в този спорт Нели Маринова - Нешич, ще бъде гост в лятната ваканция в "Изида" - "Аз обичам волейбола".


"Драган Нешич ще се включи в тренировъчния процес с големият си опит и професионализъм. Целта ни е да съберем повече деца, да се открият нови таланти, да утвърдим и продължим традициите в развитието на волейбола в град Добрич, които винаги са били на високо ниво. Предвиждаме организирани групови посещения на някои от срещите от тазгодишното издание на Световната лига по волейбол на нашите национали", съобщи за спортния сайт "Център спорт" треньорът Петър Пенев.
Той добави, че първоначално е било запланувано волейболната ваканция да стартира от 1 юли, но в крайна сметка ще започне месец по-рано - на 1 юни.  
Вече е стартирало записването на тел: 0895/727262; 0886/203737. Всички момичета и момчета на възраст от 8 до 15 г., желаещи да се включат в тренировките по волейбол през летните месеци ще ползват специален ценови пакет: за петдневна тренировъчна програма на седмица или общо 20 (двадесет) тренировки на месец цената на картата е 30 (тридесет) лева.Новите условия и цени влизат в сила от 1.06.2011 г. и важaт за всички трениращи към момента в школата по волейбол.
За повече информация и записвания: залата на УСШ в градския парк в Добрич.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter