VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛУДОГОРЕЦ МОЛИ ФИРМИТЕ В РАЗГРАД ДА ОСВОБОДЯТ РАБОТНИЦИТЕ СИ

Футбол

Ръководството на Лудогорец излезе със специална молба към фирмите в Разград да освободят от работа своите служители, които в събота искат да наблюдават мача с Добруджа от първенството на Източната "Б" група. Въпросният ден е работен, като се отработва 4 март.


Тъй като обаче това ще е първото домакинство на Лудогорец за годината, интересът към срещата е огромен. Отборът претърпя пълна промяна, бяха привлечени много нови футболисти, стадионът беше ремонтиран и сега всички са устремени към влизането в "А" група.
"Съботният ден за страната е работен, но за Разград е празничен. Призоваваме Ви да дадете възможност на Вашите служители да станат част от този спектакъл. Така Вие ще помогнете на футбола и спорта в Разград", се казва в обръщението на клубното ръководство. След направения ремонт стадионът може да побере 5000 седящи зрители и още 2000 правостоящи. Мачът с Добруджа в събота започва в 15,00 часа. Междувременно от общинската управа съобщиха, че е факт и първото посегателство върху обновения стадион. Във вторник вечерта крадци отмъкнали кабел, захранващ част от административните помещения.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter