VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЪРВА ТРЕНИРОВКА ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА

Футбол

Футболистите на Добруджа ще започнат утре предсезонната си подготовка. Избраниците на старши треньора Радослав Вардаров ще излязат в 18.00 часа за първо занимание на стадион “Дружба”. Изпълнителният директор Светослав Петров потвърди информацията, че на този етап клубът се разделя с шестима състезатели, които носеха жълто-зеления екип на добруджанци в Североизточната “В” група. 


Това са вратарят Венцислав Димитров, защитникът Борислав Илиев, халфовете Йордан Апостолов, Мариян Станчев и Преслав Пасев и нападателят Николай Вълев. Очаква се утре към отбора да се присъединят и някои от новите попълнения. Междувременно стана известно, че вече са уговорени и три контроли - на 2 юли с Черноморец (Бургас), на 6 юли с Калиакра (Каварна) и на 10 юли със Светкавица (Търговище), като третата проверка ще е в Трявна, където добруджанци ще бъдат на подготвителен лагерот 8 до 20 юли. Снимка Александър Стоянов

 

 

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter