VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТАРШАТА НА ДОБРУДЖА ЩЕ ЗИМУВА НА ШЕСТО МЯСТО

Футбол

Юношите старша възраст на Добруджа ще зимуват на шесто място в регионалното първенство. Днес „жълто-зелените“, водени от Валентин Пейчев, завършиха наравно 1:1 с лидера в групата - Черно море.


Срещата бе от 11-ия кръг на шампионата и се изигра на игрището с изкуствена настилка в Добрич. Гостите от Варна поведоха в резултата с гол в 28-ата минута. Добруджанци възстановиха равенството в 75-ата минута.След центриране от корнер Йордан Христов засече топката с глава. Сред единайсетте на "моряците" започна и бившия юноша на Добруджа – Антон Славков. След този мач, юношите на Добруджа имат актив от 20 точки.

Aлекснадър Стоянов

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter