VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА 07 ИЗЛИЗА С РАЗЛИЧЕН СЪСТАВ В ПЕРНИК

Волейбол

Волейболистите на "Добруджа 07", които предсрочно си осигуриха първото място в крайното класиране на Висшата лига, отпътуваха за Перник. В събота от 17 часа гостуват на Миньор в среща от предпоследния кръг на първенството. Треньорът Георги Петров е включил в групата си десетина състезатели, съобщават от пресцентъра на "Изида" и ВК "Добруджа 07".


Тимът изцяло ще излезе с един по-различен състав срещу съперника. Целта е да се даде възможност на играчите да покажат дали може да се разчита на тях и на други постове, когато има необходимост.
За Перник отпътуваха следните състезатели: Георги Господинов, Милен Минчев, Светослав Арнаудов, Христо Енков, Калоян Канев, Жулиен Георгиев, Петър Милушев, Христо Христов, Николай Тодоров, Доброслав Добрев. В групата не е контузеният Михаил Стоев. Милен Минчев е получил лека контузия в глезена по време на последното занимание. Тодоров ще играе като либеро, а основното либеро Христов ще влезе като полеви играч. Добрев ще влезе в ролята на разпределител. Канев като краен нападател, а не като посрещач. Георгиев ще е на диагонала, а Арнаудов и Господинов - основни центрове.
Добруджанци ще тренират в събота от 9 часа, а основната им цел отново е да излязат за победа.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter