VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВАРДАРОВ ВЕЧЕ НЕ Е ТРЕНЬОР НА ДОБРУДЖА

Футбол

Радослав Вардаров е освободен от поста старши треньор на Добруджа след домакинското равенство с Ботев (Гълъбово), научи CenterSport.org късно вчера от свои източници в клуба. 


Новината бе потвърдена от футболисти, а днес пред радио Добруджа изпълнителният директор Светослав Петров заяви: "Като цяло не съм доволен от играта на футболистите, не от резултатите и с оглед на сериозните мачове, които предстоят – предприехме тази стъпка. Тренировките ще води временно Стефан Славов, а до утре до обед ще бъде съобщено името на новия наставник на отбора. Няма неразбирателство между ръководството и Радослав Вардаров - той е ценен като специалист за нас и ще продължаваме да разчитаме на него в клуба". Снимка pfcdobrudja1919.com

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter