VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗА ПОРЕДНА ПОБЕДА ИЗЛИЗАТ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА

Футбол

След като миналата седмица записаха служебна победа над състава на Силистра, в неделя футболистите на Добруджа ще гостуват на Бенковски (Бяла, Русенска област). За да си гарантират първото място в крайното класиране на Североизточната В” група, избраниците на старши треньора Радослав Вардаров трябва да спечелят всичките си срещи до края на сезона. Така че срещу Бенковски те не могат да мислят за друго освен за победа.


Пък и съперникът им е сред отборите от втората половина на таблицата с актив от 26 точки той заема осма позиция. Добруджанци са единственият тим, който няма загуба от началото на първенството. От лагера на жълто-зелените” информираха, че трима от състезателите са с леки травми Ивайло Лазаров, Мариян Станчев и Даниел Апостолов. Очаква се обаче те да са напълно възстановени до неделя и да бъдат в групата за мача. Снимка Александър Стоянов

Харесай страницата на CenterSport.org във Фейсбук - ТУК!

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter