VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ГОСТУВА НА ВЕНЦИ ЖЕЛЕВ В СУВОРОВО

Футбол

Най-интересният двубой от десетия кръг на Североизточната “В” футболна група ще е в неделя от 16.00 часа в Суворово, където местният едноименен тим, заемащ трето място в класирането, приема втория - състава на Добруджа.


“Жълто-зелените” се борят за първото място в групата, което гарантира участие в професионалния футбол от началото на следващия сезон, и затова във всеки мач играят задължително за победа. Домакините пък, водени от младия и амбициозен треньор Венцислав Желев, който до миналата година носеше екипа на Добруджа, също мислят само за победа. Интригата се засилва и от това, че в отбора на Суворово играят петима бивши футболисти на Добруджа - Николай Илиев, Явор Колев, Преслав Пасев, Танер Надир и Здравко Петров, които може би ще се опитат да докажат, че несправедливо са били пренебрегвани в добричкия клуб.
Междувременно научихме, че пред треньорите и на двата отбора стоят за решаване кадрови проблеми, свързани с отсъствието на ключови състезатели.
Наставникът на Добруджа Радослав Вардаров няма да може да разчита на централния защитник Борислав Илиев, който е лишен от състезателни права за една среща заради натрупани жълти картони. Под въпрос е участието в мача и на халфа Михаил Петров, който лекува контузия. Не по-малко са проблемите и пред Венцислав Желев - Преслав Пасев е наказан, а няколко от играчите са с травми и тепърва ще стане ясно кои ще се възстановят за предстоящия двубой.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter