VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЕОРГИ РАДЕВ ЩЕ ИГРАЕ ЗА ДОБРУДЖА

Футбол

Централният защитник Георги Радев ще облече жълто-зеления екип на Добруджа, научихме от изпълнителния директор на добричкия клуб Светослав Петров.


Както е известно, талантливият състезател е роден в Добрич и първите си стъпки във футбола прави в школата на Добруджа.
В последните няколко сезона той бе състезател на Черно море, с който стигна до националния отбор, а тази година имаше голяма заслуга за спечелването на сребърните медали от варненския тим в Елитната юношеска група до 19 години. Черно море няма да праща Георги Радев под наем в Добруджа, а ще прехвърли правата му.
Относно този трансфер наставникът на добричлии Ради Вардаров сподели пред "Народно дело“: "Ако Жоро обаче развие качествата си и на "Тича“ искат да си го върнат, няма да има проблем, защото отношенията между двата клуба са перфектни“. Вардаров допълни, че централният защитник ще започне подготовка не по-рано от 15 юли, защото в момента се възстановява, след като челюстта му бе счупена на тренировка. "Казах му да е спокоен, защото имам поглед върху потенциала му и смятам, че ще ни е полезен. Когато се излекува напълно, тогава ще се включи в заниманията“, каза още треньорът.
От Светослав Петров научихме, че екипа на Добруджа в единната "Б“ група ще носят и двама млади футболисти, които също са преминали през юношеските национални отбори. Това са състезателите на Литекс Кристиян Петков и Александър Конов, които обаче ще играят като преотстъпени. Първият от тях е нападател, роден е в Добрич и подобно на Георги Радев е започнал да се занимава с футбол в Добруджа, а другият е вратар и за последно е играл във Видима-Раковски (Севлиево).
В петък Добруджа ще проведе първа си контрола от лятната подготовка. Избраниците на Ради Вардаров ще премерят сили със състава на Светкавица, като мачът ще е Търговище от
18.00 часа

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter