VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖАНЦИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ЛАГЕР ИЗВЪН ДОБРИЧ

Футбол

Отборът на Добруджа ще проведе зимната си подготовка изцяло при домашни условия. Избраниците на Валентин Ангелов ще тренират в Добрич и ще наблегнат на контролните мачове. На 28 януари "жълто-зелените" ще играят с Калиакра , а три дни след това е проверката с Черно море (Варна). За началото на февруари са уговорени още три контроли.


На 11 февруари добруджанци ще премерят сили с още един тим от първия ешелон - третия в "А" група - Черноморец (Бургас). Два дни по-късно Добруджа ще играе контрола с Доростол (Силистра), като мачът ще е на новото игрище с изкуствена тревна настилка в Добрич. На 18 февруари футболистите на Валентин Ангелов ще имат проверка с лидера в Североизточната "В" група Шумен.
Първата тренировка на Добруджа за 2012 година ще се проведе на 11 януари. От щаба на добричкия клуб информираха, че на този етап единствено вратарят Николай Марков няма да започне подготовка с отбора. Той е желан от Локомотив (Пловдив) и ще премине пробен период при "смърфовете".
Междувременно стана известно, че пробен период в Добруджа ще премине централен защитник, който е юноша на ЦСКА. Това е 22-годишният Павел Панов, който се очаква за първата тренировка за Новата година. Очаква се предсезонна подготовка с отбора да започнат и други футболисти, с които старши треньорът Валентин Ангелов води разговори за привличането им.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter