VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА СЕ РАЗДЕЛЯ С "В" ГРУПА С РЕГИОНАЛНО ДЕРБИ

Футбол

С регионално дерби футболистите на Добруджа ще се разделят със Североизточната "В" група. В 17 часа днес добричлии посрещат на стадион "Дружба" Септември 98 (Тервел).


Двубоят е от предпоследния 29-и кръг, а следващият уикенд, когато се затваря шампионата, първенците в третия ни ешелон ще запишат служебна победа над отказалия се тим на Девня. Припомняме ви, че още в отминалия кръг Добруджа на 100 процента и на теория си подпечата визите за "Б" група. Втори в класирането остава Дунав. След регионалното дерби се очаква представител на ЗС на БФС да връчи купата на "жълто-зелените" за шампиони в Североизточната футболна група.  

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter