VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ГОСТУВА В ДВЕ МОГИЛИ

Футбол

В неделя футболистите на Добруджа ще гостуват в Две могили на местния едноименен тим в мач от поредния кръг на Североизточната "В" група. Няма съмнение, че "жълто-зелените" ще се хвърлят здраво за трите точки, за да запазят предимството си в класирането пред единствения си конкурент Дунав.


Съперникът на добруджанци е на десето място в таблицата с 6 победи, 2 равенства и 10 загуби. Добричкият тим пък е единственият отбор в групата, който не е допуснал загуба от началото на първенството. Въпреки разликата в класите треньорският екип на Добруджа подхожда много отговорно към предстоящия двубой. Направено е традицинното разузнаване на съперника. Внимателно е изгледан видеозапис на срещата Черноморец Бяла - Две могили, завършила 2-1 за тима от Варненска област . Заради наказание за получени картони Радослав Вардаров няма да може да разчита на Ангел Маджиров и Борислав Илиев.  Снимка Александър Стоянов

Харесай страницата на CenterSport.org във Фейсбук - ТУК!

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter