VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА С 16 ФУТБОЛИСТИ


Само 16 футболисти взеха участие в първата тренировка на Добруджа на стадион "Дружба", водена от новия старши треньор Иван Атанасов. В заниманието не взе участие нито един вратар, но наставникът на "жълто-зелените" сподели, че ще разчита на Николай Радомиров, ако той желае да остане в клуба. На терена се появиха опитните Недко Ангелов и Филип Флоров, както и състезателите, които бяха преотстъпени в трета дивизия - Мариян Ангелов и Денис Судин. В тренировката се участваха всички юноши, които през последната година бяха включени в мъжкия тим. Преди заниманието на Добруджа бе отслужен водосвет за здраве и успехи.


Иван Атанасов отново посочи, че отправя покана към всички футболисти от досегашния състав да продължат да играят за Добруджа. Той ще обяви на кои ще разчита, след като се запознае с техните качества.
От клуба обявиха, че добруджанци ще проведат лагер в Тетевен от 11 до 22 юли, където ще бъдат проведени контроли с Етър и Монтана. След това са предвидени приятелски срещи с Черноморец (Балчик), Калиакра, Черно море и със Септември (Тервел).

Текст и снимки Александър Стоянов

Преди повече от две десетилетия Иван Атанасов имаше голяма заслуга като вратар Добруджа да се завърне в "А" група. Днес той е амбициран и като треньор да радва феновете на футбола в Добрич.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter