VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВАЛЕНТИН АНГЕЛОВ ИЗВЕДЕ ДОБРУДЖА ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА

Футбол

Представителният тим на Добруджа, който ще участва в първенството на Източната "Б" футболна група, днес направи първа тренировка от лятната си подготовка. 


"Изведох 24 футболист. От тях само 2-3 не са от Добрич. За първи път в най-новата история на клуба, отборът изцяло е изграден от местни футболисти. 12 от тях играха при юношите, които заеха шесто място в Елитната група до 19 години на България. С изявите си те доказаха, че могат да играят и имат голям потенциал. За това даваме шанс на тези състезатели да се изявят в професионалния футбол при мъжете. В отбора останаха мъжките момчета, които ще оправдаят доверието. В съблекалнята преди тренировката си пожелахме да сме живи и здрави, да имаме късмет пред чуждите врати, да си вярваме и да побеждаваме с добруджанския дух, който имаме. Не на последно място и да върнем на стадион "Дружба" прекрасната публика на този футболен град. Целта пред отбора е 5-6 място", заяви пред CenterSport.org старши треньорът Валентин Ангелов.
Той добави, че е разговарял с Николай Илиев, който е пред разтрогване на договора си с Черно море. Наставникът на добричкия тим е предложил на левия бек да се завърне и да играе за родния си клуб. 
От миналогодишния състав остават Недко Ангелов, Павлин Тодоров, вратарят Николай Марков, Здравко Петров, Явор Колев, Младен Димитров, Валери Михайлов и Славомир Илиев. В тима се завръщат вратарят Николай Радомиров, защитникът Филип Флоров и халфът Венци Желев.
Отборът ще има нова екипировка, която ще бъде с традиционните за отбора цветове жълто и зелено. На този етап играчите са получили  тренировъчното облекло. До дни се очакват и екипите за официалните мачове.
На тренировката присъстваха клубният президент Валентин Василев и общинският съветник Живко Мартинов, който е член на спортната комисия. 
"Отборът е финансово обезпечен за новото първенство. На футболистите днес пожелах да бъдат много борбени, да се целят във високото, да дават всичко максимално от себе си и да се целят в победата. През тази година трябва да бъдем някъде средата на таблицата, но е и зад петото място", заяви В. Василев. Той допълни, че вече няма никакви пречки и за започване на мащабните ремонтни работи на терена със сгур до зала "Добротица".
"Желая успех на целия отбор и особено на младите момчета, тъй като тази година за тях ще бъде сериозно изпитание. Те вече приключват с детско-юношеския футбол и навлизат в мъжкия. От сърце им желая здраве,  късмет и повече успехи през настоящото първенство", заяви Ж. Мартинов.
За здраве и благополучие водосвет преди тренировката отслужиха  свещениците Иван и Стоян. Двамата отправиха пожелание отборът да има ангел пазител, който да ги избави от травми и да им помага да бележат голове в чуждите врати.

Текст и снимки CenterSport.org 
Снимки от тренировката и водосвета
ТУК

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter