VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗАПОЧВАТ МАЧОВЕТЕ В ТРЕТА ДИВИЗИЯ

Футбол

С участието на 16 отбора в неделя започва първенството в Североизточната "В" футболна група. Съставът на Добруджа, който изпадната от втора дивизия, гостува на непретенциозния тим на Провадия.


Няма съмнение, че избраниците на Иван Атанасов ще играят задължително за победа, тъй като целта пред отбора е да завърши на първо място и след една година отново да бъде в професионалния футбол. Именно тази цел обяснява и факта, че в тима бяха привлечени седем състезатели с опит в "А" и "Б" група. Радващото е, че вярната добруджанска агитка ще подкрепя "жълто-зелените" в първия им двубой за новия сезон в третия ешелон. Привържениците на Добруджа организират екскурзия за мача в Провадия, като се предвижда и посещение на крепостта Овеч. Тръгването от Добрич е в 13 часа, а цената е 8 лева. Телефони за записване: 0889 11 77 20 и 0899 075 284.
В Североизточната "В" група ще играят още два отбора от Добричка област - Черноморец (Балчик) и Септември (Тервел). В първия кръг тимът от Белия град приема състава на Черноморец 2003 (Бяла, Варненска област), а тервелчани посpещат Аристон (Русе).

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter