VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА МИСЛИ САМО ЗА ПОБЕДА

Футбол

В неделя са срещите от деветия кръг на Североизточната "В" група, в който отборът на Добруджа, заемащ второ място в класирането, гостува на Черноморец (Бяла, Варненска област). Треньорът на "жълто-зелените" Радослав Вардаров заяви за медиите, че единствената алтернатива пред неговия тим е победата.


"Само победа ни устройва, защото виждате, че нашият преследвач Дунав (Русе) купува мачове и нямаме друга алтернатива", коментира младият специалист, който през седмицата отсъства от тренировките на тима, тъй като бе на треньорски курсове в столицата.
Като се има предвид представянето на двата тима от началото на сезона, би следвало да очакваме, че добруджанци безпроблемно ще вземат трите точки. Добричкият тим е единственият без загуба в групата, докато съперникът е излизал само веднъж победител. Във временното класиране добруджанци са втори с 19 точки - на две точки от първия Дунав, но и с мач по-малко от него, докато Черноморец е на 12-а позиция с 6 т. Много интересен се очаква да бъде мачът в Албена, където Черноморец (Балчик) приема Суворово. Двата отбора са сред най-силно представящите се в третия ешелон и неслучайно допълват първата четворка - тимът от Суворво е трети с 16 т., а балчиклии са непосредствено след него с една точка по-малко. Припомняме Ви, че треньор на Суворово е бившият състезател на Добруджа Венцислав Желев, който привлече в отбора петима играчи от добричкия клуб - Николай Илиев, Явор Колев, Преслав Пасев, Танер Надир и Здравко Петров. В състава на Балчик играят дузина възпитаници на Добруджа, Черно море и Спартак (Варна).

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter