VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЕОРГИ РАДЕВ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ШУМЕН 2010

Футбол

Последната си проверка от лятната подготовка ще направят утре футболистите на Добруджа. "Жълто-зелените" приемат от 18 часа на стадион "Дружба" третодивизионния тим на Шумен 2010. Непосредствено преди този двубой ще бъдат представени играчите, които ще носят екипа на Добруджа в новото първенство.


Очаква се неофициален дебют в представителния тим на клуба да направи юношеския национал Георги Радев. Утрешният двубой ще пропусне само капитанът на тима Симеон Симеонов, който е контузен. След предстоящата среща треньорският екип на Добруджа ще обяви решението си относно халфа Спас Георгиев, който е на проби в отбора. 21-годишният футболист е възпитаник на юношеската школа на Славия и има над 30 мача в "А" група с екипа на "белите".

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter