VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФАХРАДИНОВ НАПУСНА ДОБРУДЖА

Футбол

Ликвидират ПФК „Добруджа" ЕАД
Халфът Кяшиф Фахрадинов напусна скандално Добруджа. В навечерието на изключително важния мач с Несебър от първенството на Източната "Б" група той заявил, че парите, които получава са малко и че ще си търси работа в чужбина. Събрал си багажа и заминал.


Старши треньорът на "жълто-зелените" Валентин Ангелов няма да може да разчита за съботния двубой и на атакуващия полузащитник Николай Станков. Опитният състезател ще бъде опериран от херния и най-вероятно ще пропусне всички срещи до края на първенството. От щаба на добричлии декларираха разочарованието си от факта, че за главен съдия на мача в Несебър е назначен сливенският рефер Райчо Райков. Шефовете на Добруджа са отправили искане до БФС за смяна на съдията. Те припомнят, че за домакинските мачове на стадион "Дружба" идват опитни съдии, а за срещите на добричлии навън се назначават арбитри, които не могат да бъдат безпристрастни, тъй като са от градове, чийто отбори са преки конкуренти на Добруджа за оцеляване в професионалния футбол. Както е известно отборът на Сливен също играе в професионалния футбол и също се бори за мястото си във втория ешалон. "Въпреки всичко ние ще излезем за победа. Бихме ги два пъти в първенството, защо да не ги бием пак", каза треньорът на Добруджа Валентин Ангелов.
В същото време Дарик радио съобщи, че ПФК „Добруджа" ЕАД е обявено в ликвидация. Това става ясно от отчета на зам.-кмета на община Добрич Надежда Петкова, който ще бъде изнесен на заседанието на ОбС Добрич на 24 април. Краткосрочни вземания са формирани изцяло от предоставени заеми на ФК „Добруджа 1919" СДСНЦ, предназначени за издръжката на футболния клуб, в размер на 681 000 лева, от който 44 000 са под формата на лихви. Дружеството има задължения към НАП, "ФСБ-Добрич" и общината за 211 000 лева. След приключване на съдебните дела във връзка с ревизионните актове на НАП, предстои заличаване на дружеството в Агенция по вписванията.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter