VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АНТОН ДИМИТРОВ ПРОПУСКА МАЧА С "БОЛЯРИТЕ"

Футбол

Централният защитник Антон Димитров ще пропусне домакинския мач с Етър (Велико Търново) в събота. Опитният състезател отпада от сметките на старши треньора Валентин Ангелов за срещата на стадион "Дружба", тъй като е лишен от състезателни права за една среща заради натрупани жълти картони.


Сега пред треньорския екип стои задачата да се намери вариант за компенсиране на неговата липса. Както е известно, с привличането му през зимата играта на "жълто-зелените" в отбрана се подобри значително. Доказателство за това е фактът, че в изиграните пет мача от началото на пролетния полусезон добруджанци са допуснали само един гол.
Мачът на стадион "Дружба" е в събота от 17.00 часа. Очаква се много интерес двубой, защото и двата отбора ще се хвърлят зраво за трите точки. При успех добричкият тим ще се откъсне от останалите отбори, които са застрашени от изпадане. "Болярите" пък идват като лидери в групата и с амбицията да спечелят мача и да се укрепят на първото място. Припомняме, че двата тима наскоро играха в Добрич - в първия пролетен кръг на 3 март завършиха наравно 0:0.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter