VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА В ТОП 10 НА ТУРНИР В СЛОВАКИЯ

Хандбал

Юношите на Добруджа до 15 години намериха място в десетката на силен международен турнир по хандбал в словашкия град Прешов. Възпитаниците на Светослав Божков заеха девета позиция в конкуренцията на силни състави от Сърбия, Румъния, Унгария, Беларус, Словения, Словакия, Полша, Латвия и др. държави.


„В първия ден стартирахме с две загуби, а на втория записахме две победи. В решителния пети двубой, от който зависеше класирането ни за полуфиналите, отстъпихме с два гола аванс. В този мач не игра Марин Сарандев, който бе наказан. С него срещата щеше да изглежда по по-различен начин. В битката си за място в десетката записахме важна победа и така приключихме девети. Трябва да отбележа, че ние не гонихме класиране, защото срещу нас играха отбори, чийто школи са водещи в Европа, а мъжките им състави се представят на ниво в най-силните клубни турнири. В мачовете обаче се видя, че не ни превъзхождат много. На нашите момче им липсват официални срещи, за да израснат. Точно заради това ние участвахме в Словакия”, заяви за "Център спорт" Светослав Божков.

Останалите три формации на Добруджа – до 11, 13 и 17 г., също се включиха в надпреварата, но те не успяха да намерят място в десетката на своите групи. Всички шампиони в турнирите за купа „Кемпа” получиха по 1000 евро, купи и медали. Проявата събра близо 100 отбора. Божков изказа специални благодарности към родителите и към фирмите  „Екстра Билд“ ЕООД, “Агрокомерс - М. Господинов“ ЕООД, “Земеделие“ ЕООД и др. приятели.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter