VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА СЕ РАЗДЕЛЯ С ЧЕТИРИМА ФУТБОЛИСТИ


Четирима футболисти вече няма да носят фланелката на Добруджа, обяви изпълнителният директор Светослав Петров. Това са Николай Илиев, който играе като ляв бек, защитниците Георги Радев и Ангел Маджиров, както и нападателят Кристиян Петков.

Петров посочи, че на никой в отбора не е гарантирано титулярното място и всеки трябва да се бори за него. „С тях или без тях Добруджа ще я има. Никой не може да ни извива ръцете, че трябва да играе на всяка цена. Няма да спираме никой, но хората, които ще съжаляват повече, са тези, които си тръгват от тима”, категоричен е Петров.
Клубът ще се раздели с още един футболист, но името му ще стане известно, след като окончателно се разбере бъдещето на играча.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter