VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДЕВОЙКИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 СА НА ФИНАЛИ!

Волейбол

Девойките старша възраст на Добруджа 07, водени от Милена Маринова, се класираха за финалите на държавното първенство по волейбол. Това стана след категорична победа с 3-0 гейма над Етрополе в Бургас, като в отделните части добричлийки оставиха съперничките си на 14, 9 и 25 т.


Финалната фаза на шампионата ще се състои от 1 до 5 април в София, като девойките на Добруджа 07 са в една група със съставите на Левски волей, Казанлък, Спартак (Плевен) и отбор от квалификационния турнир в Разлог.

„Поздравявам момичетата за успеха, който постигнаха. На години реално те са волейболистки младша възраст, но с много труд в тренировките, вяра и воля за победа, показаха, че могат да мерят сили и с най-добрите при по-големите. По този начин доказахме и на себе си, че всяка мечта може да стане реалност. В такива моменти оценяваме, че всяко лешение е заслужено, когато постигнем целта си. Така след повече от 10 години Добрич отново има финалист във волейбола при девойките”, заяви за пресцентъра на „Изида” и ВК „Добруджа 07” треньорката Милена Маринова.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter