VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВСИЧКИ НА ВОЛЕЙБОЛЕН МАЧ В СЪБОТА! ДОБРУДЖА 07 Е НА ПОБЕДА ОТ СУПЕРЛИГАТА!

Волейбол

Волейболистите на Добруджа 07 посрещат в събота от 17.30 часа Инвестбанк Тетевен волей. Срещата е от 16-ия кръг на Висшата лига при мъжете и ще се проведе в зала „Добротица”. Входът за зрители отново ще бъде безплатен, а зарядът е голям, тъй като при победа домакините ще се завърнат в Суперлигата.


„Настроението в тима е приповдигнато. Всички тренираха отговорно през седмицата за предстоящия сблъсък и с нетърпение очакваме мача. Зарядът е голям. Срещу нас застава тим, който победихме в контролните срещи в началото на годината, но загубихме официалната си среща, единствената загуба в първенството. Това много ни заболя и именно заради това излизаме с максимална концентрация не само да спечелим мача, а да излезем от него с красива и чиста победа. В срещата няма да може да разчитаме на Милен Минчев, който получи контузия на глезена. Ще бъде в групата, но няма да играе. Илия Петков пък е на лагер с юношеските национали в София”, заяви за пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07 треньорът на добричкия тим Георги Петров.

Той прикани всички фенове на спорта в Добрич да подкрепят мъжете на клуба, както юношите, и заедно да се отбележи завръщането на волейболистите при най-добрите отбори в България.

Във временното класиране Добруджа 07 е начело с 12 победи и 1 загуба – 35 т. Следват съставите на Дунав и УНСС съответно с 27 и 25 т., а четвърти е тимът на Инвестбанк Тетевен волей с 24 т.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter