VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДАНИЕЛ ПЕЕВ: МЯСТОТО НА ДОБРУДЖА Е В СУПЕРЛИГАТА

Изявления на треньорите на Нефтохимик 2010 и Добруджа 07 след третата контролна среща между двата клуба в зала "Добротица" в Добрич.


Даниел Пеев- треньор на Нефтохимик 2010:

„Трите контролни срещи бяха много полезни и за двата отбора. Ние имахме необходимост от мачовете в Добрич, тъй като следващата седмица се подновява първенството на Суперлигата. Лошото е, че около Бургас са малко отборите. Благодаря на Изида и на ръководството на Добруджа за поканата, тъй като преди старта щяхме да останем съвсем без мачове.

Отборът на Добруджа 07 приятно ме изненада с играта си. Резултати през есента също показаха, че този тим е израснал и заслужава да играе в Суперлигата догодина. Ако това обаче се случи ще са необходими нови попълнения, тъй като в елита нивото е малко високо” 

Георги Петров – треньор на Добруджа 07

„И в тази среща редувахме силните със слаби игри. В началото не можахме да намерим нашия ритъм. Отдавам го на желанието да победим нашия съперник. За нашe щастие началния удар и блокадата сработиха във втория гейм. Публиката също много ни помогна. В третия гейм нашата добра игра се запази, но ритъма в четвъртия гейм бе нарушен. Поздравявам момчетата, че се бориха, както и публиката, че бяха с нас и в този ден. До началото на втория дял на първенството искам да направим още две контроли”

Пресцентър

„Изида”

Снимки на Александър Стоянов - в профила на CenterSport.org във Фейсбук - ТУК

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter