VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 ТРЕНИРАТ В РУСЕ

Волейбол

Волейболистите на Добруджа 07 пристигнаха в Русе в късния следобед, а тази вечер направиха и една тренировка по план, съобщи за CenterSport.org старши треньорът Георги Петров. В събота сутринта тима ще има още едно занимание преди дербито с Дунав.


Всички от групата са настанени в един от най-новите хотели в крайдунавския град – „Космос”, който предлага изключителен комфорт. Така ръководството на добричкия клуб се е погрижило за състезателите си и за треньорския екип да мисли само за волейбол преди големия сблъсък с домакините, който ще определи есенния първенец.
От клуба съобщиха отменят обявеният предварително безплатен автобус, който трябваше да превози феновете на тима до Русе. Тръгването на групата, наброяваща към 50 човека бе обявено за събота в 11 ч., но впредвид тежките зимни условия и снегонавяванията, ръководството на клуба предпочете да не се поема излишен риск.
Многобройните фенове на волейболния клуб ще стискат палци на топло у дома, като ще могат да проследят срещата по интернет чрез сайта
http://www.sportmedia.tv/. В залата се очакват и фенове на отбора, които ще пътуват с личните си автомобили.

на снимката - част от първата тренировка на тима в крайдунавския град, още снимки - в профила на Център спорт във фейсбук

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter