VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА 07 ЗАГУБИ ПЪРВАТА СИ КОНТРОЛА В БУРГАС

Волейбол

Волейболистите на Добруджа 07 загубиха с 0-5 гейма първата си контролна среща с бронзовия медалист от миналогодишния шампионат в Суперлигата на България - бургаският Нефтохимик 2010. 


Младият добрички състав, в чиито редици са включени и 6 от юношите на клуба, не успя да се противопостави на рутинирания си съперник в първите 2 гейма, но в следващите 3 части показа, че амбициите му за спечелване на едно от първите две места във Висшата лига са съвсем реални.  Днес, отново в Булгас, от 11 часа ще се играе и втори контролен мач между двата отбора. Треньор на "шейховете" е бившият капитан на състава на Добруджа от края на 90-те години и дългогодишен национален състезател Даниел Пеев.
През следващата седмица треньорското ръководство на добричлии планира още 2 контролни срещи, като съперници за тях ще се търсят отново измежду отбори от Суперлигата - Виктория волей (Пловдив) и Арда (Кърджали). Възможжен вариант е и гостуване в Тетевен, чийто отбор Инвестбанк Тетевен волей се състезава във Висша лига.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter