VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СИБИРСКИЯТ СТУД ОТЛОЖИ И КОНТРОЛАТА ДОБРУДЖА-ЧЕРНО МОРЕ

Футбол

Втора контрола, предвидена за подготвителния период на Черно море, пропадна заради лошото време, съобщиха от пресслужата на клуба. След като заради лоши условия не се състоя срещата срещу Черноморец (Бургас), днес от варненския клуб обявиха, че пропада мачът и с Добруджа, предвиден за утре в Добрич. Причината за това е сибирският студ в региона.


В телефонен разговор между двамата треньори Стефан Генов и Валентин Ангелов е взето решение да не рискуват здравето на играчите, защото според прогнозите във вторник се очаква температурите да паднат до минус 15 градуса.
Играчите на Черно море днес продължиха серията от минитурнири на малки врати. След зала "Конгресна" в ДКС и зала "Владислав", днес варненци играха на настилката в новата спортна зала в Морската градина. Второто занимание днес ще бъде във фитнеса на две групи.
Треньорският щаб на Черно море взе решение да се откаже от услугите на защитника Димитър Пиргов, за да даде шанс на двама от юношите на клуба. За останалите играчи които са на проби Стефан Генов ще вземе решение по време на лагера в турския курорт Анталия, който е от 2 до 13 февруари.
Гонг/Център спорт
 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter