VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МОМИЧЕТАТА НА ДОБРОТИЦА ИГРАЯТ В ШУМЕН, ГОТВИМ ТУРНИР ЗА ВЕТЕРАНИ

Волейбол

Този уикенд момичетата на волейболен клуб Добротица до 15 г. ще участват в квалификационен турнир в Шумен, съобщи за "Център спорт" Митко Велев - член на УС.


На 9  и 10 април те ще трябва да се преборят с още 5 състава от Североизточна България. Съперници на младите добрички волейболистки ще бъдат отборите на шуменските Феникс 09 и ЙЕБ Шумен 05, Черноломец (Попово), Дунав (Русе) и Спартак (Варна). Само победителят ще придобие правото директно да отиде на зонален турнир, докато на втория и третият в класирането ще им се наложи да изиграят допълнителни квалификации.
В същото време добруджанци направиха група във Фейсбук, където се събират предложения относно организацията и провеждането на републикански турнир по волейбол в Добрич, който да бъде в началото на юли.
"На 30 юни и 1 юли в град Варна националите ни ще играят срещите си от Световната лига срещу състава на Русия, а това е добър повод за всички нас да съчетаем и двете спортни мероприятия. За провеждането на срещите от турнира в Добрич може да бъдат използвани 2 спортни зали – Добротица и УСШ, които отстоят на около 400 м. една от друга. Предвиждаме в състезанието за мъже да включим 8 отбора, а за жени – 4 отбора", заяви още М. Велев.  Заявки за участие се приемат до 10 май.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter