VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА 07 ЗАПАЗИ ЛИДЕРСКАТА ПОЗИЦИЯ, ДОБРИЧ И РУСЕ В ЛЮТА БИТКА ЗА ВЪРХА НА ДВА ФРОНТА

Волейбол

Спортни клубове от Добрич и Русе водят люта битка за първите места на два фронта от началото на есента. Във волейболната Висша лига Добруджа 07 запази първото си място след срещите от петия кръг, след като този уикенд почиваха. Възпитаниците на Георги Петров са начело с 4 последователни победи, като със същия актив вече е Дунав, но заема второто място, тъй като отстъпва по следващ показател.


Двата тима вече се откъснаха от преследвачите си, а помежду си ще се срещнат едва в последния кръг на 22 декември. Мачът е в крайдунавския град, но с изявите си до момента добруджанци демонстрират, че са с класа пред съперниците си. В предстоящия шести кръг Добруджа 07 посреща на 24 ноември Изгрев, а Дунав гостува на УНСС.
Остърият сблъсък за върха между двата града се пренася и на ниво Североизточна "В" футболна група, където участниците в близкото минало в "А" група Дунав и Добруджа днес са сред аматьорите. Мъжкият тим на "жълто-зелените" не познава вкуса на загубата след първите 13 кръга. Начело обаче с 36 т. е съставът на Дунав, който обаче е с мач повече. Добруджа заема втората позиция с 34 т., но може още утре при победа в Тервел над Септември 98 заслужено да си върне първата позиция. Далеч зад двата клуба са останалите участници в третия ешелон. 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter