VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ГОСТУВА НА НОВАКА В "А" ГРУПА

Футбол

Футболистите на Добруджа, които са на лагер в Трявна, ще проведат утре четвъртата си контрола от лятната подготовка. Избраниците на Валентин Ангелов ще премерят сили с новака в "А” група Светкавица (Търговище), като мачът ще е в Попово от 18.00 часа.


Срещата трябваше да се проведе в Търговище, но ръководството на "мълниеносците” е решило да запази терена на стадион "Димитър Бурков”, на който и без това се извършва ремонт. "Вече съм наясно с групата от играчи и започваме да избистряме основния състав. Времето тук е много горещо, но се надявам все пак да се получи добра и полезна контрола", каза за медиите старши треньорът на Светкавица Пламен Донев.
От лагера на "жълто-зелените” пък информираха, че поради контузии утрешната проверка ще пропуснат няколко играчи - Венцислав Желев, Явор Колев, Преслав Пасев и Калоян Коев. Централният нападател Павлин Тодоров, който продължително време лекуваше травма, вече е възстановен, но най-вероятно също ще гледа срещата от трибуните, защото старши треньорът на добруджанци не иска да избързва с включването му в контролите.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter