VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

100 ДЕЦА ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В ДОБРИЧ РИТАХА В ТУРНИР

Футбол

В истински спортен празник се превърна първото издание на футболния турнир за детските градини в Добрич, организиран от Изида. Десетки деца, придружени от своите родители и подкрепени от роднини и приятели, се събраха на игрището на сладоледената компания в градския парк „Св. Георги”, което е с изкуствена тревна настилка. Победител стана детския футболен тим на Изида, воден от Борис Минков и Митко Недялков.


Децата демонстрираха завидни възможности и направиха истинско показно на връстниците си. На финала те победиха ЦДГ №32 от жк „Строител”. Призовата четворка допълниха детските градини „Слънчице” и „Бодра смяна”.
Призът за голмайстор получи Ивайло Михайлов от ЦДГ №10, а Дени Станиславов бе отличен за най-добър вратар. Заявка за участие в първенството бяха подали 12 детски градини, но на самото състезание се явиха 9. Срещите преминаха при големи емоции, запечатани от родителите с фотоапарати и видеокамери.
Усилията на децата бяха възнаградени със сладолед, който им бе подарен от домакините, а детските градини получиха по една футболна топка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter