VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРОТИЦА ЩЕ БРАНИ МЯСТОТО СИ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА ОТ ИЗГРЕВ

Волейбол

Добричлии пуснаха агенти за информация за играта на противника
Изгрев (Ябланица) ще бъде съперникът на Добротица в плейаута на Висшата лига, разбра "Център спорт". Двата отбора ще играят мач на неутрален терен. Победителят от двубоя ще спори при професионалистите в следващия сезон, а загубилият ще се подвизава в трета дивизия.
До този мач се стигна, след като добричлии завършиха предпоследни във втория ни ешалон, а Изгрев загуби последната среща във финалния турнир на отборите от "А" Елитна волейболна група.


Волейболистите на Ябланица отстъпиха с 3:2 (23:25, 25:21, 25:11, 21:25, 15:11) гейма от тима на Септември Про Синема, който директно влиза в НВЛ.
"За нас Изгрев е непознат отбор. Нямаме намерение да отстъпваме мястото си във Висшата лига. Пуснахме двама разузнавачи в столицата, които да ни дадат повече информация за играта на противника ни. В нашия отбор момчетата са мотивирани да си запазят мястото сред професионалистите и догодина отново да гледаме качествен волейбол в Добрич", заяви за спортния сайт "Център спорт" Митко Велев - член на УС на клуба.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter