VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАЛЧИК ОРГАНИЗИРА КУПА "ДИОНИСОПОЛИС"

Лека атлетика

9 клуба от цяла България заявиха участие в първия турнир по хвърляния “Дионисополис”, който ще се състои на 18 май в Балчик. В стартовите листи има 77 състезатели, съобщи Десислава Андреева, председател на клуба – домакин, СКЛА “Черно море – 2005”.


Очаква се нивото на състезанието да бъде много високо. В него ще участват най-добрите чукохвърлячи на България във всички възрасти от силния пол, девойките младша и старша възраст и момичетата до 14 години. Сред тях са настоящи и бивши притежатели на национални рекорди и републикански шампиони. Лекоатлетите ще направят проверка на подготовката си преди Държавното първенство, което ще се проведе след месец в Правец.

Освен основното надхвърляне с чук, в Балчик ще има тласкане на гюле, хвърляне на топка и скок дължина. Турнирът ще се проведе на полигона по хвърляния в гарадока. Началото му е в 9.30 ч. и ще продължи без прекъсване през целия ден, предвижда се последната дисциплина да започне около 17.00 ч. Победителите и техните подгласници във всяка една от 13-те надпревари ще бъдат наградени с медали. Най-добрите чукохвърлячи ще си разпределят и награден фонд от над 700 лв.

В турнира ще се участват (по азбучен ред):

АК “Георги Дъков” – Плевен

“Добруджа 99” – Добрич

КЛАСА – София

ЛК “Виа атлетикс” – Разград

СКЛА “Атлет” – Карнобат

СКЛА “Вая 94” – Бургас

СКЛА “ Хаммер – ХВ – Трявна” – Трявна

СКЛА “Черно море – 2005” - Балчик

“Черно море атлетик” – Варна

Състезанието се провежда с подкрепата на Община Балчик, нотариус Обретенов, “Бал Клас” ООД, бензиностанция “Лафи”, “ПАТО” ЕООД и “Конкорд” ЕООД.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter