VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДЪЩЕРИТЕ НА НАСКО СИРАКОВ: ИСКАХМЕ ТАТКО ДА ИГРАЕ ХОРО НА ОТКРИВАНЕТО НА ЦЕНТЪРА НИ (СНИМКИ)

Спортни танци

Славея и Виолета залагат на приятна атмосфера, професионални треньори и приемливи цени в школата си по танци
Дъщерите на Илиана Раева и Наско Сираков не остават в сянката на известните си родители. Славея и Виолета откриха втори център за танци, този път в София. “Денс Палас” във Варна работи успешно от лятото.


Бронзовият медалист от САЩ ’94 е сред първите клиенти на чаровните млади дами. Той влага доста усърдие в народните танци. “Татко се справя отлично. Даже искахме той да играе хоро на откриването на центъра, но не се съгласи. Вече може да кажем, че е сред напредналите”, коментира по-малката сестра Виолета.
Кака й пък разясни, защо децата на бивш футболист и световна шампионка по художествена гимнастика са се насочили към танците. “Дядо ни по майчина линия е бил народен танцьор. Искахме по някакъв начин да продължим традицията. Често се случва талантът в дадена област да се предава през поколение. За мен танците винаги са били приятен начин за отмора и голямо вдъхновение”, заяви Славея.
Центърът предлага тренировки под ръководството на професионалисти в 30 танцови стила, както и 10 аеробни занимания. В групите може да се запише всеки желаещ, стига да е навършил 3 години.

2_4.jpg

”Цените ни са съобразени с възможностите на българските семейства, дори са по-ниски от тези на подобните места в София. Искаме да направим мястото достъпно, като в същото време предложим професионални треньори и приятна атмосфера. За първи път в България ще се ползва електронна система с магнитни карти, която ще улеснява клиентите при избора на танцов стил и при заплащането. Време е да спрем да разнасяме тефтери и да драскаме в тях”, пошегува се Виолета, която пристигна за откриването от Испания, където живее.

3_5.jpg

Тя е изпълнителен директор на школата и съсобственик. Освен двете дъщери на Илиана и Наско съсобственик е и Илиан Чакъров, който ще преподава стандартни и латино танци. Той е известен на широката общественост с участието си в танцови програми. Други известни танцьори Яна Акимова и Рангел Спиров също ще водят групи. Мениджър е съпругата на бившия играч на “Левски” и Славия Петър Шопов - Христина.

”Във Варна вече привлякохме над 400 души за каузата ни. Преди няколко седмици направихме “Ден на отворените врати”, в който дойдоха над 800 души. В София едва стартирахме, още нямаме реклама и все пак може да се похвалим със сериозен интерес. Надяваме се в бъдеще да развием веригата в чужбина”, разясниха собствениците.

Центърът се намира в нов търговски център на Околовръстен път и предлага народни, модерни, латино и стандартни танци. Освен това има курсове по йога, комбинирана гимнастика, тае-бо, тайчи, йога на смеха, брейк, танго, хип-хоп и хип-хоп за деца, ориенталски танци, както и класически балет. За клиентите са приготвени три луксозни зали, съблекалня и бар със здравословно меню.
ВЕНЕТА ЯНЕВА, БЛИЦ


4_3.jpg

5_3.jpg

6_3.jpg

7_3.jpg

8_1.jpg

9_1.jpg

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

снимка Димитър Апостолов, "Алианц Оупън" в Блексирама
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter