VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЧЕТИРИМА ОТ ДОБРИЧ НА ЛАГЕР С ЧЕРНО МОРЕ В АЛАНИЯ

Футбол

Oтборът на Черно море Варна тръгна за близо двуседмичния си лагер в Турция. Моряците отпътуваха с клубния автобус до Истанбул, откъдето летят със самолет до курорта Алания. Наставникът Георги Иванов (Гонзо) ще разчита на група от 25 футболисти, сред които и четирима  добричлии.


Това са защитниците Георги Радев и Детелин Димитров, халфът Симеон Симеонов и нападателя Атанас Илиев. По време на престоя в южната съседка, варненци ще изиграят общо 5 контроли. Първата е утре срещу елитния руски Кубан Краснодар на национала Ивелин Попов. На 7 февруари Черно море среща Костулени (Молдова), на 9 февруари чешкия Баник Острава, на 13 февруари  сръбския Войводина Нови Сад и на 15-ти унгарския Дьор ЕТО.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter