VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОБЗОР 2011: ДОБРУДЖАНСКИЯТ ХЕРКУЛЕС БИЕ НАРЕД ВЪВ ВТОРА БУНДЕСЛИГА

Борба

В истинско страшилище за своите съперници във Втора Бундеслига се превърна борецът Драгомир Стойчев. Възпитаникът на Петър Петров зареди 15 последователни победи в категориите до 96 и 120 кг при мъжете. С това постижение той стана №1 в Германия и получи оферта да води немски клуб, за който се състезаваше.


Драго продължава да жъне успехи и на родна земя. Той стигна до отличията в републиканските първенства при мъжете, като през лятото стана и шампион в плажната борба. Наградите му връчи лично президента на Българската федерация по борба Валентин Йорданов. В силния международен турнир „Дан Колов” Добруджанският Херкулес остана на крачка от медалите - пети в своята категория.
Още двама състезатели на клуб „Добруджански юнак” вървят по стъпките на Драгомир Стойчев. Това са Димитър Желев и Християн Йорданов. Двамата са национали в отбора при кадетите, като могат вече да се похвалят с успехи на тепиха не само в България, но и в чужбина. Само тежкият жребий бе причината двамата да не влязат в ТОП 10 на европейското първенство във Варшава, на което участваха през август.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter