VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖАНСКИ ЮНАК С ДВАМА БОРЦИ НА ЕВРОШАМПИОНАТА В ПОЛША

Борба

Повод за радост имат в добричкия клуб по борба Добруджански юнак. От Сливен долетя новината, че отборът ще има двама представители на европейското първенство по борба свободен стил при кадетите в полската столица Варшава. Шампионатът на Стария континент ще се проведе от 8 до 10 август.


Първи Християн Йорданов си осигури титулярното място в кат. до 46 г. През последната година състезателят е железен и постоянен на тепиха. Той не познава вкуса на загубата нито на състезанията у нас, нито в чужбина. Втората квота за добруджанци дойде след преборване в Града на войводите, където най-добрите ни борци са на лагер. Димитър Желев спечели своите решителни срещи и така заслужи да представя България в кат. до 50 кг.

„Това е огромно признание за работата в нашия клуб, защото много малко отбори могат да се похвалят, че имат участник на европейско, а да не говорим за двама състезатели. Християн и Митко доказаха, че заслужават мястото си в националния тим и съм доволен от тяхното представяне и себераздаване”, заяви за "Център спорт" заслужилият треньор в клуб Добруджански юнак Петър Петров.

Дни след европейското състезателите ще стегнат своите багажи и за световния шампионат в Унгария, но тепърва треньорът Рахмат Сукра ще обяви състава.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter