VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОБЛЯКОХА ОТБОРА НА ЦДГ "БОДРА СМЯНА" С ЕКИПА НА ПФК "ДОБРУДЖА"

Футбол

Отборът на ЦДГ №8 "Бодра смяна" (Добрич) ще участва с марков екип в първия по рода си футболен турнир в Добрич за деца от детските градини.
Спортното облекло е изработено от бургаската фирма "Томи", която облича редица професионални отбори в България. Сред клиентите на компанията са футболните клубове Локомотив Пд, Калиакра, Доростол, Черно море, Монтана, Сливен и много други.


Лично президентът на фирмата Тома Томов избра децата да участват в турнира с модела, с който ПФК Добруджа 1919 се представя в първенството на Източната "Б" група. Бургазлии от 3 години обличат добричкия тим с уникални модели.
Основният екип на "Бодра смяна" е с традиционните цветове на Добруджа - жълто и зелено, с надписи ЦДГ №8 "Бодра смяна" на гърдите на състезателите и www.bodra-smyana.com на гърба. Емблемата на детската градина е на ръкава на фланелката.
Официалното представяне на екипа ще бъде на турнира, който ще се проведе на футболното игрище на Изида на 16 и 17 април.
В момента малчуганите изучават тънкостите на футбола при местния треньор Борис Минков.
Екипът е дарен от фирма "Томи" със съдействието на собственика на спортния сайт "Център спорт" и репортер в НДТ Руслан Йорданов. 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter