VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БОРЦИТЕ НА ДОБРУДЖАНСКИ ЮНАК С ОТБОРНА ТИТЛА ОТ ТУРНИР В РУМЪНИЯ

Борба

Клубът по борба Добруджански юнак оглави генералното класиране в отборната надпревара на турнир в румънския град Мангалия, съобщи за CenterSport.org треньорът Петър Петров. В спортната проява за деца и юноши до 14-15-годишна възраст, която е била открита от местния кмет, са взели участие 120 състезатели от седем отбора.


Групата на добричлии е била от 15 борци, като осем от тях са се класирали в призовата тройка. Шампиони станаха Панайот Димитров до 32 кг, Дилян Димитров до 47 кг и Мариян Георгиев до 62 кг. Финалните схватки загубиха Бончо Бончев до 35 кг, Цветан Николаев до 42 кг и Симеон Хинчев до 62 кг. На трето място завършиха Диян Радев до 45 кг и Ивелин Иванов до 69 кг.
„Доволен съм от представянето на нашите състезатели. Отборно станахме първи, а братята Панайот и Дилян затвърдиха своите превъзходство в категориите си. В надпреварата до 62 кг имаше добрички финал. В турнира участваме за втори път, като това е най-доброто ни представяне. Схватките между нашите и румънските борци са изключително полезни и именно заради това имам идея през март и ние да организираме в Добрич подобен турнир, в който да поканим нашите приятели от Северна Добруджа”, заяви Петър Петров.  

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter